La Solette

Feestmenu2021_LaSolette

Feestmenu 2021

Al meer dan een jaar zitten we met Miss. corona opgescheept met alle ongemakken, annulaties en omboekingen als gevolg.

We hebben geprobeerd ons hier zo goed mogelijk door te spartelen. Van take-away tot het organiseren van feesten voor kleinere gezelschappen tot zelfs het uitwerken van een volledig vernieuwde website. 

September en oktober voelden als thuiskomen. Helaas was de feestvreugde van korte duur met maatregelen als een corona paspoort in de horeca. 

Bijgevolg willen wij het feesten thuis opnieuw in de verf zetten met onze take-out feestmenu. 

LaSolette_totaalconcept

Totaalconcept

Ik ga steeds aan de slag op basis van uw wensen. Hieruit stel ik een voorstel op dat we samen bekijken en waar nog steeds aanpassingen mogelijk zijn. 

We voorzien, indien u dit wenst de volledige omkadering van uw feest, zoals tafels, stoelen, porselein, decoratie, … Om u volledig ten dienste te zijn tijdens uw festiviteiten. 

De volgende mogelijkheden zijn louter informatief en gelden als voorbeeld. 

Receptie

  • Tapas op tafel 
  • Bisque van grijze garnalen 
  • Verse Zeeuwse oesters 
  • Handgerolde couscous, gerookte kip en paprikatapenade 
  • Tompoes van gerookte zalm met mascarpone 
  • Tramazone met gandaham, rucola en chutney van mango 
  • Gebakken lamszwezeriken met pastinaak en pittige tomatencoulis 
  • Hoorntje met huisgemaakte chocolademousse 
receptie_hapjes_LaSolette
20161013 Antwerpen, Belgie. Werminval SAP CTAC

Diner

Vitello tonato met kreeftenmayonaise en verse tonijn 

Gevolgd door speenvarkenkroon, gebakken witloof met een zalfje van pastinaak, Belgische asperges. En gratin van aardpeer, afgewerkt met een cherryroomsausje 

Gebakken aardbeien met sabayon van Cointreau en vanille ijs 

Buffet

  • Zeebaars met voorjaarsgroenten en saffraansaus 
  • Parelhoen, asperges, aardappeltaartje en ‘Fine Champagne’ saus 
  • Ravioli met ricotta en spinazie gecombineerd met een pittige tomatensaus 
  • Assortiment patisserie 
  • Huisgemaakte chocolademousse 
  • Crème brûlée 
  • Verse fruitsla 
LaSolette_buffet
WalkingDinner_LaSolette

Walking dinner

  • Rundscarpaccio met rucola en Parmezaanse kaas 
  • Cappuccino van bloemkool met schuim van gerookte forel 
  • Op het vel gebakken kabeljauw, risotto met zongedroogde tomaat en een pestosausje
  • Lamskotelet met gebakken asperges en zachte mosterdsaus 
  • Holsteiner rund, Provençaalse groenten en rozemarijn aardappeltjes 

BBQ/ Paëlla

BBQ de luxe (3 stuks pp) 

  • Gamba’s, witte pens, rib eye met verse béarnaise, kipfilet gevuld met tomaat en mozzarella
  • Aardappel in de schil met kruidenboter 

Salad bar 

  • Quinoa met paprika en Ras el Hanout 
  • Tomatensla van rode en gele kerstomaatjes, radijsjes en jonge ui 
  • Salade van witte kool met Sultana rozijnen 
  • Pastasalade met zongedroogde tomaat, truffelolie, Parmezaanse kaas en platte peterselie 
LaSolette_BBQ
Take-out

Take-out

Tijdens de lockdowns voorzagen wij wekelijks een menu met 3 hoofdgerechten, 2 soepen en dessert. De menu’s werden telkens op maandag geleverd. 

  • Stoofvlees 
  • Kipfilet met Zuiderse ratatouille en rijst 
  • Oostends vispannetje met puree 
  • Witloofroomsoep 
  • Tomatensoep met balletjes 
  • Clafoutis van peren 

La Solette – Keerbaan 138 – 2160 Wommelgem – 0498 10 78 66 – info@lasolette.be