Home Mogelijkheden Galerijen Referenties Workshops Gastenboek Nieuwsbrief Contact

Wat houdt het in?
 
 
La Solette ontvangt voor u een aantal vrienden, kennissen, zakenrelaties, ... in onze professionele keuken of bij u thuis voor een keukworkshop. Het draait niet om een uitgebreide 5-gangen menu en urenlang achter het vuur te staan. We voorzien een voor- en hoogdgerecht en dessert voor de aanwezigen.

De keuze wordt bepaald in samenspraak met de gastvrouw/ heer. We voorzien per seizoen enkele gerechten maar staan steeds open voor uw suggesties. We beginnen de avond met aperitief en een hapje, waarbij we het gekozen gerecht of gerechten zullen toelichten. Tijdens de kooksessie zorgen we voor een glaasje en eindigen met het zelfgemaakte dessert en een tasje koffie.

Het doel van de avond is op een aangename, ontspannen manier vrienden, kennissen, zakenrelaties samen te brengen en de genodigden culinair wat bij te brengen.


   
Inschrijvingen
 
 
Bent u wel te vinden voor dit concept, zoek dan een 8 tal medegeinteresseerde bij elkaar, zoek een datum, en laat het me zo snel mogelijk weten, dan zien we samen of deze datum nog mogelijk is.

Vriendelijke groeten,

Gedopt Niko

Gsm: 0498 10 78 66


   
La Solette - Keerbaan 138 - 2160 Wommelgem - Tel: 0498 10 78 66 - info@lasolette.be